Studiecoach online

Studiecoach online

Ibland kan det vara svårt att komma vidare med skoluppgifterna och man kan behöva få studiecoach online av någon som kan hjälpa dig att nå dina studiemål eller att bara få stöd i det svenska språket för att kunna lösa den uppgift du har framför dig. Jag utgår ifrån där du är och hjälper dig att hitta studiemotivation, en bra studieteknik och ger dig en chans att gå ut skolan utifrån de studiemål du själv har satt upp. 


Ämnen jag ger läxhjälp inom 

På gymnasienivå erbjuder jag studiecoach online i svenska, svenska som andraspråk, religion, naturkunskap, samhällskunskap, geografi och psykologi. 

På universitetsnivå finns studiecoach online inom dessa områden: pedagogik, beteendevetenskap, samhällskunskap och du kan även få olika studietekniker inom rapportskrivning, uppsatser, referensteknik etc. och hur man kan lära sig att ta till sig viktiga delar i kurslitteraturen. 
Om mig

Jag har en beteendevetenskaplig utbildning och jag har hjälpt elever med läxhjälp i flera år och har många återkommande elever som trivs med studiecoach online. Jag har tidigare jobbat inom skolväsendet som lärare, fritidspedagog och även inom förskolan. Jag har hjälpt många att hitta en studieteknik och nå fram till deras studiemål. Idag erbjuder jag livscoach och studiecoach online. 


Vad kostar studiecoach online?

Att ha en studiecoach online kostar 250 kr per timme och som återkommande elev så får man var femte lektion för enbart 50 kr. Studiecoaching online sker på plattformen Zoom vilket har en bra funktion där man kan dela skärmen så båda kan läsa och se samma dokument. Detta gör att du får en mer pedagogisk läxhjälp som gör att du lättare kan få de studieresultat du önskar uppnå. 


Boka tid för läxhjälp online

För bokning av studiecoach online så kan du maila mig på hspbalans@gmail.com och berätta lite om vilket ämne du vill få studiecoaching inom och ge förslag på olika tider som kan passa dig. Betalning sker när vi båda är inloggade på Zoom och du får en länk till lektionssalen ca 10 min innan bokad tid till din mailadress.