Högkänslig coach

Det sägs att ungefär 20 % av befolkningen har en högkänslig personlighet och även att högkänsliga har en större förmåga att ta till sig stöd i olika former. Således kan det vara bra att ha tillgång till en högkänslig coach för att få möjligheten att utvecklas positivt som människa och få ta fram de fina sidorna med att vara en högkänslig människa. Att hantera stress, hitta ljusglimtarna i tillvaron, sätta sunda gränser, minska ner på överstimulering i livets olika skeenden, hantera andras sinnesstämningar på ett bra sätt, acceptera och älska sig själv för den man är. Eller att hitta en ny väg i livet som passar det högkänsliga draget bättre. 

Jag är en högkänslig coach, beteendevetare och förälder till ett högkänsligt barn, således erbjuder jag även stöd till föräldrar. Att få en balansgång mellan hemmet, jobb, fritid och fungera så bra som möjligt både i rollen som högkänslig förälder men även för föräldrar som vill ge sina högkänsliga barn en så trivsam, trygg och harmonisk uppväxt som möjligt. 


Högkänslig och utmattad

Ibland har livet stora utmaningar med olika motgångar, stress som ger en långvarig utmattning. När man ska börja om på nytt i livet och ta de där pyttesmå stegen framåt som är så fantastiska bra, så kan jag som högkänslig coach stötta och vägleda dig att hitta inre svar och nya vägar och sätt att leva på. Hitta en tillvaro som passar dig som person. Tillsammans hittar vi svaren som finns inom dig själv så du åter kan få känna ljuset spira inombords och hitta en harmonisk balans i livet mellan alla yttre subtila intryck och sinnets behov av lugn stärkande vila. 
Högkänslig coach program

Du har själv möjlighet att utforma det högkänsliga programmet. Vad vill du att jag som högkänslig coach ska ge dig stöd och vägledning inom? Vanliga områden människor söker en högkänslig coach för är att kunna få personlig utveckling på olika plan. Det kan vara allt från hitta en väg tillbaka från utmattning, att hitta sätt att gå från överstimulering till en balanserad tillvaro, lära sig att säga nej, sätta sunda gränser, få bättre självkänsla, hitta rätt yrke, hantera energier och behålla sin egna kraft, hantera kritik, våga vara sig själv eller att lära sig att skärma av från andras sinnestämningar mm.


Detta ingår:

-4 samtal med högkänslig coach på 45 minuter. Du väljer mellan telefon, videosamtal (Zoom) eller chatt (Zoom).

-Du har fria händer att skapa ditt eget Högkänsliga program.

-Du får feedback och samtalsstöd av en högkänslig coach mellan varje inbokad tid på mail.

-Du får ett sekretessavtal vilket intygar att Hspbalans arbetar utifrån tystnadsplikten.

-Du får gratis konsultation innan bokning av högkänslig coach online. Maila mig 

-Din investering: 950 kr


kontakta oss


Trygga bokningar

Hspbalans arbetar utifrån tystnadsplikt och håller all material konfidentiell. När du bokar högkänslig coach så skickar jag ut ett avtal på den mail du har angivit så att ni kan känna er trygga med att ingen utomstående part får ta del av något från samtalen. För som högkänslig coach står man inte under en lagstadgad tystnadsplikt såsom psykologer, präster och läkare gör.Om mig

Jag är en beteendevetare och högkänslig coach som hjälper människor till förändring när livet har stannat upp med känslan av att gå på ett gåband, utan att komma framåt. Då jag är en högkänslig människa så har jag förmågan att vara inkännande och empatisk och kan sätta mig in i andras perspektiv med stor omtanke och förståelse. Genom att ha tillgång till en högkänslig coach online kan du bli lyssnad på, få vägledning och ta steget mot en postiv förändring som på sikt leder till ett bättre välmående och liv. Mer info om mig.