Livsharmoni programmet 3 månader

3 500 kr

Leverantör: Hspbalans

Livsharmoni programmet

Vi lever i ett fartfyllt samhälle, där man ska hinna med mycket på kort tid och hela tiden vara tillgänglig vilket kan leda till en inre stress som har en negativ inverkan på kropp och sinne. I livsharmoni programmet får du olika verktyg för att minska på stress i vardagen vilket på sikt leder till en balanserad vardag med harmoni i kropp och själ. Detta genom att byta ut ett stressfyllt mönster mot att leva mer i nuet och släppa taget om saker och lära dig att koppla av inifrån och ut.

  • Stresshantering
  • Leva i nuet
  • Sov bättre
  • Acceptans
  • Harmoniskt flöde
  • Släppa taget

Vi utgår från din livssituation och hur du vill utvecklas, och tillsammans hittar vi din egen kärna till att skapa livsharmoni i vardagen och göra positiva förändringar som gör att du lever i harmoni med dig själv och din omgivning.


Detta ingår:

- 1 livscoachande samtal på 45 minuter per vecka under 3 månader. Du väljer mellan telefon, videosamtal (Zoom) eller chatt (Zoom).

-1 överraskningsbox med "må bra saker" hemskickat till dig.  

-Feedback på mail mellan de livscoachande samtalen.

-Du får fylla i ett grundläggande formulär inför första bokade samtalet. Detta för att du ska få mer hjälp för den tid du har betalat för, istället för att lägga tid på att samla in relevant information. 

-Totalt 12 livscoachande samtal på telefon, videosamtal eller chatt.

-Du får ett sekretessavtal vilket intygar att Hspbalans arbetar utifrån tystnadsplikten. 

-Gratis konsultation  innan betalning/bokning för livscoaching online. Maila mig på hspbalans@gmail.com